Під Києвом п'яний водій на повній швидкості збив дівчину, а свідкам заявив, що без проблем відкупиться від поліції. Про це розповіли в співтоваристві «Київ Оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як повідомляється, все сталося в місті Вишневе, біля житлового комплексу "Софія".

"О 16:40 автомобіль марки Ford, що їхав у напрямку Києва, різко, перед нами виїхав на зустрічну смугу, зачепивши відбійник, збив дівчину, яка йшла по тротуару. Дівчина його не бачила, тому не змогла вчасно відреагувати», - розповіли свідки події.

Очевидці викликали на місце події швидку допомогу для постраждалої і кинулися до водія. Той виявився мерці п'яний. Він весь час міняв свої свідчення – то визнавав факт сп'яніння, то заперечував його.

Збита дівчина померла на місці ДТП.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

«За словами алкаша-вбивці, йому абсолютно плювати на цю ситуацію, і він легко відмажеться від усього», - додають свідки.

"Навіщо з ним розмовляти, невже він не міг випадково спіткнутися до крові", " поруч його покладіть, поки поліція приїде. А взагалі треба, як при козаках було. Вбив, і разом поховали", " спасибі за скасування закону про кримінальну відповідальність за п'янку за кермом», - пишуть українці з цього приводу.

У коментарях подруга вбитої розповіла, як все було.

"Загинула моя подруга, Маринка! Я розмовляла з нею по телефону коли це сталося. Вона навіть закричати не встигла!!! Царство Небесне тобі, мила!!!» ,- написала дівчина.

Знайшлися й інші учасники дорожнього руху, які були там у момент ДТП.

"Він їхав позаду мене в лівій смузі без світла, я в останній момент його побачив і зрозумів, що він не встигне зупинитися - пішов вправо, надавши йому перевагу, а воно, сука бухая, вирішило інакше - у нього була можливість проїхати прямо. Завадила велика швидкість і стан того дебіла", - розповів один з них.

Нагадавши, у Львові озвірілі патрульні знесли скутериста, моторошне видовище: "Мої ноги!"

Як повідомляв портал " Знай.ua", у Києві на Троєщині трамвай "підім'яв" під себе мікроавтобус: ніхто нікуди не їде

Також, " Знай.ua " писав, у Чернівцях "синій" шумахер без гальм протаранив будинок і спробував відмазатися: "ні в одному оці!"