У цьому сезоні Ціна за опалення в Києві не зміниться. Про це розповіли на порталі мера столиці Віталія Кличка.

Під час онлайн-брифінгу Віталій Кличко заявив, що в цьому опалювальному сезоні ціна послуг на опалення та постачання води в Києві залишиться незмінною.

Кличко підкреслив, що щороку постає питання тарифів. За його словами, це пов'язано зі зростанням цін на електрику і газ, які відіграють ключову роль у виробленні тепла і гарячої води.

"Київ має обґрунтовані та затверджені розрахунки. Але в цьому опалювальному сезоні ціна послуг на опалення та гаряче водопостачання не зміниться! Мешканці багатоквартирних будинків платитимуть за комунальні послуги за тарифами ще у 2019 році" - сказав Віталій Кличко.

Віталій Кличко, кадр з брифінгу: YouTube
Віталій Кличко, кадр з брифінгу: YouTube
Віталій Кличко, кадр з брифінгу: YouTube

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Мер Києва підкреслив, що жителі міста також можуть впливати на суми в платіжках за комунальні послуги. Він зазначив, що вже майже 800 житлових будинків вже скористалися міськими програмами зі збереження енергії, а термомодернізація дозволяє зменшити вартість комунальних послуг у 2-3 рази.

"І столиця продовжує втілювати такі програми. На 2021 рік ми виділили з бюджету понад 150 мільйонів гривень на заходи з енергозбереження. Детальніше дізнатися, як можна долучитися до міських програм, можна на сайті КМДА" - додав Віталій Кличко.

Нагадавши, Садовий виправдався за натовп колядників на Різдво в розпал карантину: "Зміцнює імунітет"

Як повідомляв портал "Знай.uа", мера Клічука розлютили божевільні тарифи, став за чернівчан горою: "Обурює таке ставлення!"

Також, "Знай.uа" писав, підпис покійного Кернеса з "Шаріте" могли підробити: розпочато розслідування