У Києві хулігани зламали лавочку і навіс над нею. Іншу лавочку вони вкрали. Про це повідомили в Instagram-спільноті «Тroeshchinainsta».

Як зазначається, неприємний інцидент стався в столичному районі Троєщина. Там невідомі зловмисники вивернули з землі нещодавно встановлену лавочку, обписали графіті урну біля неї, та зіпсували навіс. Іншу лавочку, зазначають мешканці району, хулігани забрали із собою.

«Мерзоти поламали лавочку і одну вкрали. Шукаємо свідків даної події за винагороду», - повідомляють у спільноті.

Скрін, Instagram
Скрін, Instagram

«Це просто жахіття», «Вона свідомість втратила», «Не дуже приємно», «Ну і де наші доблесні мєнти?!», - обурюються місцеві мешканці.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

«Називається, облагороджують територію, щоб якісь мерзоти все споганили», «На цій алеї є камери на стовпах», - нагадують коментатори.

«Варвари», «"Діти" ... виродки», «П**араси в коротких штанях і кросівках, малолітки недороблені», - не добирають слів у коментарях містяни.

Нагадавши, у Дніпрі школярів застали за ганебним заняттям у під'їзді - мамам буде соромно

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Тернополі вандали тероризують героя АТО після смерті: "У кого рука піднялася?"

Також, "Знай.uа" писав, Львівщину тероризують цвинтарні вандали: зривали і громили. Ні хрестів, ні квітів