У Києві на одній з парковок сталося щось дивне – водій дозволив собі відсунути чужий автомобіль і припаркуватися на його місці. Про це розповіли в співтоваристві «Київ Оперативний» в соціальній мережі Facebook.

"Ні, це максимальне жлобство, яке ще пошукати треба! Приїхав якийсь чувак на мінівені. Підійшов до "Жигулів", який стояв на місці для осіб з інвалідністю. Якимось чином відкрив дверцята, зіштовхнув жигуль на середину проїзду і запаркувався на це місце. Що це за прикол такий?» ,- дивується автор повідомлення, додаючи, що все сталося на вулиці Данченка.

"Українська класика, кожен думає тільки про свою ж*пу, а на інших пофіг», «Так і живемо, цікаво, що буде далі? Невже у нас взагалі не працює судова система, це ж кримінал походу... хто що хоче, те й робить, походу дійсно за справу беруться, тільки коли є труп», «Інвалід на всю голову дурну», - обурюються в коментарях кияни.

Скрін, відео YouTube
Скрін, відео YouTube

Скрін, відео YouTube
Скрін, відео YouTube

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Скрін, відео YouTube
Скрін, відео YouTube

Скрін, відео YouTube
Скрін, відео YouTube

Скрін, відео YouTube
Скрін, відео YouTube

«У мене, звичайно, не жига, і на інвалідних місцях я теж не паркуюся, але якби це була моя машина, і я в цей момент вийшов з магазину... Реакція була б однозначна", "Не бачу знака на склі, що машина належить інваліду. Але, це не обов'язково, якщо у водія є документ. А "жлобяра», що рухає авто, краще б мізки собі вправив", - додають городяни.

"Та це його жига! Удобненько, завжди є місце на парковці - ввечері відсунув, вранці назад поставив", " Жигуль, напевно, якогось дідуся, не вважаю, що наявність або відсутність наклейки дає право так чинити з людиною у віці. Це просто соромно і ганебно. Зовсім вже з розуму вижили!", "Там же вільні місця є. Дуже дивно", - не можуть зрозуміти мотивів водія здивовані українці.

Тим часом у Києві двоє неадекватних водіїв припаркували свої автомобілі прямо на тротуарі, залишивши між ними зазор не більше півметра. "Сантиметрів 40 вистачить для проходу, жалюгідні пішоходи?».

Нагадаємо, що у Харкові встановили "особливий знак" щоб не розслаблялися.

Як повідомляв портал " Знай.ua", авто ужгородця спалахнуло, як сірник, очевидці в шоці