Стало відомо про інцидент, який стався з чоловіком з Одеси в маршрутці. Схопив інсульт прямо в транспорті, але більшості було плювати.

Таким чином, повідомляється, що іноді байдужість людей вражає, але ж іноді це може коштувати людині життя. Подібна історія трапилася і з 42-річним Андрієм Чистяком з Одеси.

Про це в соціальній мережі Facebook повідомили South News.

Чоловік працює охоронців. У середу, 6 січня, після роботи сів у маршрутку і відправився додому, після важкого трудового дня.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У маршрутці у нього раптом стався інсульт, йому різко стало погано, і це було помітно. Пасажири маршрутки поставилися до цього з байдужістю, а інші, скориставшись становищем, і зовсім вкрали у нього телефон.

Крім того, водій маршрутки просто висадив його на вулиці, в мороз, і поїхав. Андрію ставало все гірше. На зупинці громадського транспорту небайдужі люди помітили чоловіка, і викликали швидку допомогу.

Близько двох діб медики намагалися врятувати йому життя, але, на жаль спроби були марні. Андрій Чистяк помер.

Нагадаємо, раніше У Львові озвірілий маршрутник накинувся на хлопця з інвалідністю: "Я не лікар, вимітайся!"

Як повідомляє портал "Знай.uа" Пасажирка без маски влаштувала розбирання, завмер весь вагон: "я тебе так у * бу"

Також "Знай.ua" писав, що У Франківську "голу" пенсіонерку змусили одягнутися в тролейбусі: "у Китаї до стінки б поставили"