Стало відомо про прогнилу Судновій системі в країні, яка знову дала про себе знати. Вбивця і ґвалтівник сів під нічний домашній арешт.

Таким чином, повідомляється, що Черкасов Сергій 1990 року народження. За свої тридцять років він встиг домогтися статусу вбивці батька, сімейного ґвалтівника, алкоголіка, і людини, яка зламала руку співробітнику правоохоронних орган.

Живе чоловік у своєї коханої на проспекті Правди, 35а. Он тероризує всю сім'ю своєї співмешканки, дочку і матір. Через нього весь будинок тремтить, жити неможливо.

11-річна дівчинка з бабусею вічно змушені слухати п'яні розмови, мати в свою сторону, а також терпіти коли він розпускає руки.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Сталося те ж саме і в новорічну ніч, 31 грудня.

Тоді він сильно напився горілки разом зі своєю коханою, і дочка не витримала, викликала поліцію.

Патрульні намагалися його заспокоїти, але всі спроби марні. Він почав з ними бійку, і зламав одному з поліцейських руку.

Сергія закрили тоді в порядку статті 208 КПК України, і ось, у понеділок, 11 січня йому змінили запобіжний захід. Тепер у нього "нічний домашній арешт".

Тобто, вдень він зможе і далі розгулювати по вулиці, а вночі і далі буде приставати до 11-річної дівчинки, її мамі, і бабусі.

Нагадаємо, раніше 14-річна Джульєтта посварилася з коханим і змусила копів посивіти – "влаштую пожежу і викинуся з вікна!"

Як повідомляє портал "Знай.uа" Мати, яка викинула з 8 поверху трирічного сина, опинилася за гратами- " іншим наука буде"

Також "Знай.uа" писав, що Озвірілий харків'янин вдарив касирку з ноги в обличчя і зловив миттєву карму: "героя" швидко знайшли