Київські маршрутки знаходяться в жахливому стані. Про це розповіли на сторінці "Боярка Новини" у соцмережі Facebook.

Місцева мешканка розповіла, що її мама їхала в маршрутці №720, яка перевозить людей з Боярки до Києва і з нею сталася неприємна ситуація.

Справа в тому, що сидіння, на якому сиділа жінка, зламалося під час руху автобуса. При цьому, в повідомленні підкреслили, що вага постраждалої не великий — всього 67 кілограм.

"Нам прислали. 720 маршрутка. Моя мама з вагою 67 впала з цього сидіння."- зазначено в публікації.

До публікації додали знімок, на якому можна побачити крісло для пасажира в салоні маршрутки у якого зламалися стійки, від чого воно впало назад.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Чи отримала жінка травми при поломці крісла і за яких обставин це сталося інформації не вказано.

Варто відзначити, що маршрутне таксі № 720 перевозить пасажирів з Боярки до Києва і їздить від 06:00 до 23:00 з інтервалом 5 хвилин.

Публікація Боярка Новини: Facebook
Публікація Боярка Новини: Facebook
публікація Боярка Новини: Facebook

Нагадавши, у Тернополі Красуня за кермом влаштувала городянам Новий рік і Різдво в тролейбусі: більше, ніж просто Снігуронька

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Львові осатаніла Фурія відірвала маршрутчику двірники і виправдалася перед копами: "викинув у вікно!"

Також, "Знай.uа" писав, українця розбив інсульт у маршрутці: витягли телефон і висадили на мороз