Відома українська телеведуча Лідія Таран приїхала до Туреччини, щоб чудово провести відпустку, і відчула всі «принади» локдауну. Про це вона розповіла у своєму крайньому пості.

Таким чином, повідомляється, що у Туреччини повним ходом карантин, там обмеження злегка сильніше, ніж в Україні. Наприклад, в масках потрібно ходити навіть на вулиці, а заклади весь цей час працюють тільки на доставку і самовивіз.

Лідія Таран вирушила на гірськолижний курорт до Туреччини. У суботу та неділю туристи можуть залишати територію готелю, але не рекомендується. У готелі самому закрито все і все.

У їх розпорядженні є тільки їжа, і вид з вікна. Хоч щось.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Поліція перекриває всі виїзди з міста, а патрульні постійно бродять вулицями, ловлять порушників. Місцеві теж постійно сидять вдома.

Це неймовірно, але вони дотримуються правил, і туристи теж.

Нагадаємо, що дівчина зараз знаходиться в турецькому курорті Ерджіес, з дочкою. Вони зустріли Різдво на гірськолижному курорті, звідки дівчина і викладає знімки на сторінку в соціальну мережу Instagram.

Коментарі під постом Лідії Таран, фото: скріншот
Коментарі під постом Лідії Таран, фото: скріншот

У коментарях підписники висловили Лідії свої слова підтримці, адже, від довгоочікуваної відпустки вона явно чекала щось інше.

Нагадаємо, Лідія Таран з колегами втілили мрії сотень маленьких українців, зворушливо до сліз.

Як повідомляв Знай.uа, Лідія Таран показала, як виховує дочку, що підросла.

Також Знай.uа писав, що ведуча 1 + 1 Лідія Таран перетворилася на пекучу брюнетку і звернулася до українців.