У Києві на проспекті Визволителів Daewoo Lanos на швидкості протаранив маршрутку.

Про це повідомили в групі dtp.kiev.ua у Фейсбуці.

Повідомляється, що аварія сталася вчора, 9 січня. Водій Daewoo Lanos не витримав дистанцію і на великій швидкості протаранив маршрутку біля АЗС.

Удар був настільки сильним, що передню частину легковика просто зім'яло. Поліцію учасники ДТП вирішили не викликати.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

На щастя, обійшлося без жертв.

"Водій спортивного Деу Ланос Купе на швидкості врізався в маршрутку. Незважаючи на повністю розбитий передок автомобіля, обійшлося без постраждалих і навіть без виклику поліції, водії домовилися на місці",- йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в Києві сталася ДТП на мосту, в результаті якої автомобіль перекинувся і «ліг» на бік.

За попередньою інформацією, автомобіль марки Dacia потрапив у ДТП пізно вночі 6 грудня. Аварія сталася на мосту Патона.

"Нічне ДТП з перекиданням на мосту Патона. Так багато питань і так мало відповідей", - написали в співтоваристві «Київ Оперативний» .

У патрульній поліції столиці розповіли, що постраждалих в результаті аварії не було, а огляд водія показав, що той був тверезий.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На Хмельниччині страшна ДТП забрала життя мами з татом, маленький ангел залишився сиротою: "фатальне Різдво"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Під Харковом легковик влетів у фуру і розбився в деренки: водій у комі

Також «Знай.иа " писав, що "Синій "киянин влаштував покатушки навколо ялинки, пішоходи не перешкода -" Я не проста людина!"