Під Києвом, в місті Васильків, чоловік познущався над твариною і накинувся на правоохоронців з кулаками. Про це розповіли в місцевій поліції.

Як повідомляється, стривожена місцева мешканка подзвонила в поліцію і повідомила, що невідомий громадянин в стані алкогольного сп'яніння знущається над її домашньою твариною.

На виклик вирушив поліцейський патруль, який оперативно встановив особу кривдника. Виявилося, що хуліганив, матюкався і всіляко ображав оточуючих місцевий житель 1993 року народження. Раніше його вже притягували до кримінальної відповідальності за численні крадіжки.

Поліцейські спробували втихомирити бешкетника на місці, але він не вгамовувався. Тоді вони затримали його і відвезли у відділення поліції, щоб скласти адміністративний протокол.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У відділенні молодий чоловік не заспокоївся, а замість цього завдав поліцейському удар в обличчя. Прибулі медики зафіксували у правоохоронця зламаний ніс.

Нагадавши, Знай писав, що у Києві мати викинула з 8-го поверху трирічну дитину і виправдалася перед копами: "не могла більше дивитися".

Також Знай повідомляв, що в Запорізькій області зник чоловік з втратою пам'яті. Його шукають рідні. Чоловік пішов з дому ще в понеділок, 23 листопада, і відтоді його ніхто не бачив.

У Чернівцях змучені невідомістю люди шукають свого родича Віталія Ніколенка, який зник безвісти майже рік тому, коли поїхав на заробітки за кордон.