У Черкасах патрульні допомогли літній жінці, яка впродовж кількох днів не могла самотужки піднятися з підлоги. Про це написали у місцевій поліції.

Як зазначається, до правоохоронців зателефонувала сусідка постраждалої. Вона розповіла, що 83-річна самотня жінка не відчиняє двері та не відповідає на телефонні дзвінки.

Щоб дістатися до квартири, поліцейські разом із пожежними залізли у вікно на третьому поверсі квартири за допомогою драбини.

В одній із кімнат рятувальники виявили непритомну бабусю, яка лежала на підлозі і не подавала ознак життя. На місце події терміново викликали швидку допомогу, лікарі ухвалили рішення про госпіталізацію жінки.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

«А якщо ти це зробив сусід, чи написали би про це!? Бутафорщики», «Це їхня робота. А всі радіють, що хоч хтось робить цю роботу добросовісно?», «На фото патрульний тримає драбину пожежного. Но то такоє», «Молодці. Виконали свою роботу. От як щоб мене, лікаря, славили кожного разу за виконану роботу, всі мене б знали на ФБ», - обурюються деякі містяни.

«Чому ви такі не людяні? Хоч кошеня спасли, а тим більше бабусю. Звідки стільки яду?», «Ось вам й рівень цивілізованості, який визначається у відношенні до дітей та літніх людей, я не про поліцію - їм можна тільки подякувати», - пишуть інші черкащани.

Нагадаємо, Знай писав, що у Києві мати викинула з 8-го поверху трирічну дитину і виправдалася перед копами: "не могла більше дивитися".

Також Знай повідомляв, що в Запорізькій області зник чоловік з втратою пам'яті. Його шукають рідні. Чоловік пішов з дому ще в понеділок, 23 листопада, і відтоді його ніхто не бачив.

У Чернівцях змучені невідомістю люди шукають свого родича Віталія Ніколенка, який зник безвісти майже рік тому, коли поїхав на заробітки за кордон.