Стан трирічного хлопчика, якого 6 січня матір скинула з вікна восьмого поверху, потроху покращується. Про це повідомили у спільноті «Автопатруль Майдан», посилаючись на інформацію медиків Охматдиту.

За словами лікарів, життю дитини вже нічого не загрожує, однак поки що малюк залишається у реанімації. Жодних невідкладних операцій йому не потрібно - дивом обійшлося навіть без переломів.

За маленьким Андрійком доглядають тітка та бабуся.

«Клініці додатково з допомоги на лікування дитини нічого поки ще не потрібно. Потрібно зв’язуватись з родичами, що й будемо робити. Наразі життю дитини нічого не загрожує», – розповіли у спільноті.

Водночас правоохоронці повідомили, що стосовно дій матері хлопчика відкрито кримінальне провадження за статтею «замах на вбивство».

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

«Щось лікарі ледве повертаються, це тільки в серіалах про швидку вони швидко на все реагують і летять на крилах вітру, коли кожна хвилина на рахунку. Бідна дитина... а мама неадекватна», «Це дійсно різдвяне диво, що дитина залишилася живою, хай одужує», «Боже... Допоможи дитині!!! А ту особу жіночої статі відправ до пекла...», - коментують ситуацію городяни.

Нагадавши, Знай писав, що у Києві мати викинула з 8-го поверху трирічну дитину і виправдалася перед копами: "не могла більше дивитися".

Також Знай повідомляв, що в Запорізькій області зник чоловік з втратою пам'яті. Його шукають рідні. Чоловік пішов з дому ще в понеділок, 23 листопада, і відтоді його ніхто не бачив.

У Чернівцях змучені невідомістю люди шукають свого родича Віталія Ніколенка, який зник безвісти майже рік тому, коли поїхав на заробітки за кордон.