Відома модель плюс сайз, красуня з натуральними грудьми 13-го розміру Міла Кузнєцова запропонувала своїм передплатникам непростий вибір, влаштувавши справжню «битву гігантів».

На опублікованому короткому відеоролику шикарна модель з величезним бюстом пропонує передплатникам зробити вибір між нею і іншою моделлю, що володіє «видатними» стегнами.

"Один або два? Вічне питання!",- підписала відеобітву українська модель.

Судячи з коментарів під постом, у фанатів красуні просто відібрало дар мови від такої кількості «принад» в одному повідомленні. Вони обмежуються тільки смайликами і сердечками в коментарях, утримуючись від прямої відповіді на питання.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Відзначимо, що у Міли Кузнєцової є власний платний канал, де вона публікує більш відверті знімки і відео.

Нагадавши, як рекордсменка України з 13-м розміром грудей Міла Кузнєцова бореться з депресією.

Як повідомляв портал Знай.uа, Міла Кузнєцова з 13-м розміром грудей порадувала свого чоловіка: "мій брат залишився дуже задоволений".

Також портал Знай.uа писав, що українку з 13-м розміром грудей помітили на дегустації вина: чоловіки сп'яніли не від ігристого.