У Києві на вулиці Шухевича мати викинула з вікна восьмого поверху трирічного сина. Дитина отримала множинні травми і тільки дивом вижила.

У спільноті dtp.kiev.ua оприлюднили відео розмови з неадекватною жінкою в перші хвилини після трагедії. Судячи з опублікованих кадрів, вона знаходиться під дією алкоголю або наркотичних речовин.

Коли до горе-матері звертається стороння людина, якого вона не знає, з питанням, навіщо вона викинула дитину з вікна, вона відповідає «тому що я тебе любила».

За словами сусідів неадекватної матері, останнім часом вона постійно перебуває в стані алкогольного сп'яніння. Перед трагедією вона кидала у вікно речі, меблі, продукти, а потім черга дійшла і до дитини.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Відомо, що покаліченого малюка доставили в ОХМАТДИТ, він в реанімації. Швидку з дитиною в критичному стані супроводжувала поліція. У хлопчика є батько, який буде займатися його лікуванням.

У коментарях до повідомлення додають, що на момент трагедії батька вдома не було, а напередодні між ним і його дружиною нібито сталася сварка.

"Бідний малюк... діти не повинні страждати! Ну як??? Як таке можливо!", "А як міг батько залишити такого малюка з неадекватною матір'ю?! Вона бухає і всі сусіди в курсі і навряд чи це перша ситуація, впевнена, що і до цього вона чудила нормально... Бідні діти, що з ними тільки дорослі не творять», - обурюються кияни.

Нагадавши, Знай писав, що у Києві мати викинула з 8-го поверху трирічну дитину і виправдалася перед копами: "не могла більше дивитися".

Також Знай повідомляв, що в Запорізькій області зник чоловік з втратою пам'яті. Його шукають рідні. Чоловік пішов з дому ще в понеділок, 23 листопада, і відтоді його ніхто не бачив.

У Чернівцях змучені невідомістю люди шукають свого родича Віталія Ніколенка, який зник безвісти майже рік тому, коли поїхав на заробітки за кордон.