Ексчемпіон світу з боксу Володимир Кличко у своєму новорічному привітанні натякнув, що може повернуться у великий бокс.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

Кличко звернувся до своїх підписників і привітав усіх з Новим роком. Він побажав людям витягнути урок з важкого 2020 року і залишити його минулому. А в 2021 році продовжувати "наносити удари".

У новорічному привітанні 44-річний українець заявив, що найбільше люди люблять спостерігати за поверненнями, і побажав усім залишатися сильними в 2021 році.

"Знаєте, що люди хочуть побачити найбільше у світі? Камбек! Тому я хочу, щоб ви добре повернулися в 2021 році, тільки миру і процвітання вам і вашим рідним", - написав Віталій на своїй сторінці у Фейсбуці.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, Володимир Кличко в 1996-му році виграв Олімпіаду, а потім провів яскраву кар'єру в профі. Він володів титулами WBO (2000-2003, 2008-2015), IBF (2006-2015), IBO (2006-2015) і WBA (2011-2015) в суперважкій вазі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Усик попрощається з братами Кличками сенсаційним боєм: "ми домовилися..."

Як повідомляє портал «Знай.иа» "Усик - Патріот України": Кличко заступився за чемпіона і напророкував йому нові титули

Також «Знай.иа " писав, що Колишня наречена Кличка показала його фото з донькою-найкращий батько у світі