Стало відомо про те, що на вулиці Ватутіна, 33а, що в Києві, жінка викинула з вікна на восьмому поверсі трирічну дитину. Перші подробиці інциденту.

Таким чином, повідомляється, що стався даний випадок в середу, 6 січня. Жінка вирішила позбутися дитини, якій всього три роки, і викинула його з вікна 9 поверху.

Вона також планувала накласти на себе руки, але не встигла.

На місце прибули співробітники правоохоронних і швидка допомога, які будуть з'ясовувати, що ж сталося там насправді.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Дитину екстрено госпіталізували в лікарню "ОХМАТДИТ" у важкому стані. Що з ним зараз-невідомо.

Залишається дочекатися офіційних коментарів від поліції.

Нагадавши, Знай писав, що під Харковом розшукують пенсіонерку, яка вийшла з дому і не повернулася. Рідні дуже переживають за жінку, так як їй регулярно потрібно робити уколи інсуліну. Мешканку Нововодолазького району Востаннє рідні бачили рано вранці 23 листопада. 66-річна пенсіонерка вийшла з дому о 7: 30 і зникла безслідно.

Також Знай повідомляв, що в Запорізькій області зник чоловік з втратою пам'яті. Його шукають рідні. Чоловік пішов з дому ще в понеділок, 23 листопада, і відтоді його ніхто не бачив.

У Чернівцях змучені невідомістю люди шукають свого родича Віталія Ніколенка, який зник безвісти майже рік тому, коли поїхав на заробітки за кордон.