Стало відомо про те, що Kyiv Smart City раптово припинив свою роботу. Е-квиток тепер можна придбати в іншому додатку.

Таким чином, повідомляється, що мобільний додаток Kyiv Smart City більше не працює. Коли користувач намагається туди зайти, йому вискакує повідомлення про те, що всі сервіси та електронний квиток тепер знаходиться в іншому додатку під назвою «Київ Цифровий».

Тепер жителям столиці, які раніше користувалися Kyiv Smart Card, потрібно завантажити на своїй телефон новий додаток. Всі поїздки і QR-квитки автоматично перенесуть в новий додаток "Київ-Цифровий".

Kyiv Smart City більше не працює, фото: скріншот
Kyiv Smart City більше не працює, фото: скріншот

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Для того, щоб увійти в свій аккаунт, введіть номер телефону. Потім відсканувати штрихкод Kyiv Smart Card або ввести номер вручну, а також написати пінкод з чотирьох цифр. Вони розташовані праворуч від штрихкоду.

Розробники заявили, що минуле додаток дійсно більше не працює, і це стало несподіванкою не тільки для користувачів, але і для творців.

"Наша команда не має ніякого відношення до розробки і реалізації нового додатка "Київ Цифровий", але ми не змогли не помітити схожість в дизайні і інтерфейсі між додатками» - підсумували вони.

Нагадаємо, раніше Автостоп, таксі та маршрутки-як подорожувати Україною попри карантин

Як повідомляє портал Знай Киян приголомшили "посткарантинним" прогнозом, такого не очікували, - " Маршрутки за ціною таксі"

Знай писав, що Київські маршрутники вийшли на роботу, наплювавши на заборону Кличка - " за * балися карантинити"