Стало відомо про те, що під Києвом, в Миронівці, сімнадцятирічний хлопець справляв нужду поруч з головною ялинкою міста. Тепер його покарають.

Таким чином, повідомляється, що в Миронівці співробітник поліції розшукав підлітка, який порушив громадський порядок в місті, прямо на центральній ялинці міста.

Поліція, фото: Патрульна поліція
Поліція, фото: Патрульна поліція

Про це повідомили на сторінці «Миронівська міська рада» в соціальній мережі Facebook.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Співробітники правоохоронних органів отримали відео, яке знято очевидцями. На ньому хлопець почав порушувати громадський порядок, після чого справив нужду поруч з ялинкою в місті Миронівка.

Ролик розлютив громадськість, і вони почали вимагати, що хлопця покарали.

Через півтори години старший лейтенант поліції Олексій Федоров знайшов зловмисника, і дізнався де він проживає.

17-річний хлопець каже, що просто хотів зняти пранк, і не думав, що це так розлютить людей, все було опубліковано заради жарту.

Проти юнака були складені протоколи. Запобіжний захід визначатиме суд.

Нагадаємо, раніше У Києві схопили професійного громила тролейбусів: нападав десять разів за карантин

Як повідомляє портал "Знай.uа" У Харкові шумахер протаранив авто і влетів на зупинку-колесо наліво, капот направо

Також "Знай.ua" писав, що У Харкові банда вандалів атакувала зупинку, залишивши за собою "шлейф" битого скла. Робити нічого?