Стало відомо про те, що міністр юстиції Денис Малюська показала нову відремонтовану камеру в Лук'янівському СІЗО.

Таким чином, повідомляється, що в слідчому ізоляторі з'явилася Нова відремонтована камера на 22 людини. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написав міністр юстиції України Денис Малюська.

Він опублікував там відразу фотографії тієї самої камери в державній установі» Київський слідчий ізолятор " до і після ремонту.

"Приміщення без цвілі від Діда мороза" - додав він.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

На весь ремонт було витрачено приблизно 67 тисяч 450 гривень. І при цьому, що найголовніше, з грошей платників податків не взяли ні гривні. Це не може не радувати.

Під Новий рік сума доходу від платних камер склала два мільйони гривень.

Нагадаємо, Знай писав, що мати одного з ув'язнених звинуватила співробітників Лук'янівського СІЗО в побиттях свого сина і вимаганні грошей. Жінка зазначила, що його сина б'ють щоночі і вимагають гроші в розмірі 1500 доларів.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", у Запорізькій в'язниці для неповнолітніх не реагують на скарги ув'язнених. Правоохоронці виявили низку порушень у утриманні неповнолітніх.

Також портал "Знай.uа" писав про те, що до Вільнянської колонії були передані бублики з так званим " сюрпризом". Співробітники 11 колонії абсолютно випадково вирішили перевірити посилку, так би мовити, проявили пильність, і як виявилося, не дарма. У бубликах були виявлені заборонені речовини.