Стало відомо про інцидент, який стався в столиці на Новий Рік. Поки господар авто святкував, йому розмалювали машину.

Таким чином, повідомляється, що в мережі з'явилася фотографія «святкового» автомобіля. Транспортний засіб було повністю оздоблено різними візерунками і написами, але, найбільше потішила найбільша.

У Києві розмалювали автомобіль, фото:Ху % вий Київ
У Києві розмалювали автомобіль, фото:Ху % вий Київ

"Тато, з Новим роком" - написано там великим шрифтом. Найімовірніше це просто жарт, і діти не робили такого, але, господар автомобіля не дуже радий такому привітанню. Яка була у нього реакція-невідомо.

Леко чи відмилася ця фарба, і хто ж саме це міг зробити - також невідомо. Потрібно дочекатися офіційних коментарів, щоб потім зробити висновок.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Тим часом у Києві п'яний чоловік посварився з дружиною і розгромив кілька припаркованих авто. Повідомляється, що ввечері 23 грудня в Києві на Софіївській Борщагівці чоловік у стані алкогольного сп'яніння посварився з дружиною і вирішив вимістити агресію припаркованих автомобілях.

Як повідомляв "Знай.ua", п'ятирічний малюк страждав від виховательки в дитсадку: гасила сірники об руку і била по голові.

Знай.ua писав, в Дніпрі від рук Шкуродерів загинули десятки малюків: "Розсипали отруту по галявині". Як стало відомо, масове цькування сталося 12 листопада. Там загинули 15 бездомних і 8 домашніх собак. Як розповідають місцеві жителі, вночі невідомі розсипали отруту на галявині, де гуляють з собоками.