У Києві п'яний чоловік посварився з дружиною і розгромив кілька припаркованих авто. Про це розповіли на порталі "Київ Оперативний".

Повідомляється, що ввечері 23 грудня в Києві на Софіївській Борщагівці чоловік у стані алкогольного сп'яніння посварився з дружиною і вирішив вимістити агресію припаркованих автомобілях.

В результаті він пошкодив десять транспортних засобів і спробував втекти з місця злочину. Однак дебошира затримали співробітники охорони і передали поліцейським.

"Співробітники охорони наздогнали хулігана, використовуючи спецзасоби, діючи виключно в рамках своїх повноважень і чинного законодавства, провели затримання і утримували порушника до прибуття співробітників поліції, оскільки він намагався втекти."- зазначено в публікації.

В даний момент правоохоронці встановлюють всі обставини події і суму збитку, який завдав бешкетник.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У Києві затримали дебошира: crimezone.in.ua
У Києві затримали дебошира: crimezone.in.ua
у Києві затримали дебошира: crimezone.in.ua

Нагадавши, у Дніпрі школярів застали за ганебним заняттям у під'їзді - мамам буде соромно

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Тернополі вандали тероризують героя АТО після смерті: "У кого рука піднялася?"

Також, "Знай.uа" писав, Львівщину тероризують цвинтарні вандали: зривали і громили. Ні хрестів, ні квітів