Стало відомо про те, що 85-річна киянка несла пакет наповнений з грошима, і його вирвали з рук. Там було 130 тисяч гривень.

Таким чином, повідомляється, що в Києві був затриманий житель Луганської області, який відібрав у 85-річної киянки гроші в пакеті. Вона їх несла для того, щоб «вилікувати» дочку, яка ніби потрапила в аварію.

Співробітники правоохоронних органів розповіли про те, що їм зателефонувала жінка, і розповіла, що поруч з квартирою на вулиці Леся Курбаса її пограбував невідомий.

Поліція, фото: скріншот з відео
Поліція, фото: скріншот з відео

Вона надала прикмети зловмисника, і патрульні почали його розшукувати.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як з'ясувалося вже потім, перед цим на телефон постраждалої надійшов дзвінок, нібито від дочки, яка повідомила, що потрапила в ДТП. "Потрібні" були гроші на лікування, а за ними приїде її друг, як повідомила псевдо-дочка по телефону.

Пенсіонерці вдалося зібрати близько 130 тисяч гривень, а він незнайомого чоловіка, який приїхав за грошима, вона попросила розписку, але, він вирвав гроші і втік.

Як виявилося, раніше він вже був неодноразово судимий за подібні приколи.

Зараз він може опинитися за гратами на шість років.

Нагадавши, Карпа пояснила, наскільки важливим є знання мови для заробітчан: без неї-як фанера над Парижем

Як повідомляв портал "Знай.ua", Карпа викрила шахраїв в Instagram: крадуть сторінки і видають себе за вас, будьте обережні. Письменниця розповіла, як потрапила на гачок аферистів

Також "Знай.ua" писав, що Бужинська підкорила пристрасним поглядом і глибоким декольте: "Дивіться"