Під Києвом, у місті Біла Церква, поліцейські вночі шукали в кущах п’яного і голого чоловіка. Про це розповіли у місцевій поліції.

Як зазначається, повідомлення про оголеного неадеквата надійшло правоохоронцям від місцевого мешканця. Той вказав, де саме ховається дивний чоловік.

Неадеквата після довгих пошуків вдалося виявити під кам’яними брилами. Той перебував на вулиці в оголеному вигляді і не міг пояснити, з якою метою опинився на березі річки. Його одяг лежав поруч, однак був повністю мокрий.

Спочатку він стверджував, що хотів покупатися, однак потім заявив, що мав намір вчинити самогубство.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Неадекват нікого до себе не підпускав та плутався у свідченнях. Схиливши чоловіка до розмови, патрульні змогли дізнатися, як його звуть та де саме він мешкає. Поки до місця події їхала швидка допомога, правоохоронці вмовили чоловіка вдягнутися та напоїли його теплим чаєм. Після цього містянина, що трохи заспокоївся, вдалося вмовити прийняти медичну допомогу.

Нагадаємо, у Тернополі вандали тероризують героя АТО після смерті: "У кого рука піднялася?»

Як повідомляв Знай.uа , п'ятирічний малюк страждав від виховательки в дитсадку: гасила сірники об руку і била по голові.

Знай.uа писав, у Дніпрі від рук шкуродерів загинули десятки малюків: "Розсипали отруту по галявині". Як стало відомо, масове цькування сталося 12 листопада.