У Києві водій одного з трамваїв влаштувала справжню новорічну казку своїм пасажирам. Відповідне фото опублікували у спільноті "Київ Оперативний" у соціальній мережі Facebook.

"З Новим роком! 22-й трамвай", - уточнили автори поста.

На фото - усміхнена жінка-водій трамвая у своєму транспорті, прикрашеному новорічними гірляндами. На голові у неї - корона, що світиться.

"Здавалося б, така дрібниця, а як привернуло увагу і підняло настрій», «Як приємно бачити такі милі пости і особливо коменти, де, нарешті, немає хейтингу...", "Фото супер!", "Справжня Королева!",- захоплено коментують кияни.

"Мій номер, трамвайчика! З Новим роком, водій, пасажир, кондуктор!",- радіють вони.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Знайшлися, звичайно, і ті, хто знайшов в ситуації негатив.

"Мда, потім - закоротила проводка, трамвай згорів... Новини в новому році!!!", - пише один з користувачів.

"Зараз вже давно гірлянди на батарейках. Ви впевнені, що проводка трамвая має відношення до новорічних прикрас? Виглядає дуже класно і позитивно, якщо ще й безпечно, то взагалі супер», - відповідають йому.

Раніше повідомляли, зимова відпустка і канікули 2021: де в Україні можна вичавити максимум з відпочинку, незважаючи на карантин.

Як повідомляв Знай.uа, хмельничан чекають новорічні тролейбуси, Свято наближається: "чотири маршрути".

Знай.uа писав, чи легальна у вас ялинка? У Держекоінспекції пояснили, як виявити незаконний продаж дерев.