У Києві в новорічну ніч в маршрутці побилися пасажир і водій. Про це повідомили у спільноті «Київ Оперативний» у соціальній мережі Facebook.

Уточнюється, що бійка сталася в маршрутному автобусі №205 – пасажир вирішив, що йому не видали здачу при оплаті за проїзд. Чи так це насправді, невідомо, але не обійшлося без махання кулаками і взаємних образ.

"Новорічна бійка в 205-й маршрутці водія і пасажира за здачу», - пише автор повідомлення. Є також припущення, що насправді пасажир спробував пограбувати водія, який відволікся від коробки з грошима.

"За три гривні?", "Віддай гроші", "С*ка, народ переляканий в мотлох, бл*ть, бояться якогось наркомана, цей гроші спиз**в у водили, водила теж є**лом клацає, жесть! Країні капут!",- коментують інцидент кияни.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"До речі, зараз за монети 1992, 1994, 1995, 1996 років можна нех**ової п**ди отримати», «З Новим роком вас, тварини!» ,- пишуть деякі городяни в коментарях до повідомлення.

Нагадавши, п'яний киянин розгромив 7 машин і схопився за серце: "Корпоратив вдався"

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Харкові студенти-іноземці влаштували дикий "махач" і рознесли в туалет: "троє опинилися в лікарні"

Також, "Знай.uа" писав, у Дніпрі на продавця ялинок напав "Грінч": "відбив нирки і відібрав телефон"