У Києві в новорічну ніч на напівпорожній дорозі зіткнулися автомобілі двох служб таксі - "Болт»і "Уклон". Про це повідомили у спільноті «Київ Оперативний» у соціальній мережі Facebook.

"Новорічний заробіток не вдався. Київ, Каштанова/Маяковського", - уточнили автори повідомлення.

У коментарях кияни прийшли до висновку, що не розминутися на майже порожньому перехресті потрібно ще зуміти.

"Вища справедливість», «Битва Титанів", "Можна вічно дивитися на три речі. Тепер у мене з'явилася четверта", "Ну, про жабу і гадюку Ви знаєте...", "Там ще "Убера" не вистачає, до повної картини", "Женуться за замовленнями, хто більше заробить», - коментують ситуацію городяни.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Ну, хлопці хоч Новий рік вдома тепер відзначать... Це теж добре... Всім добра і з наступаючим», - намагаються мислити позитивно кияни.

"Я конкретно цих двох не знаю... Але сьогодні, проїхавшись з Харківської на Троєщину, бачив чотирьох таксистів на червоний - двох Шумахерів, двох "а мені пох на пішоходів, я поспішаю»... Не поспішайте, люди... Встигнете! З наступаючими святами!",- бажають коментатори.

Нагадаємо, раніше П'яний киянин розгромив 7 машин і схопився за серце: "Корпоратив вдався"

Як повідомляє портал «Знай.иа» На Хмельниччині п'яний іноземець влаштував смертельну ДТП, авто - на шматки: "навіть не подряпався"

Також «Знай.иа " писав, що У Харкові п'яний чоловік викрав Lexus скандальної блогерки і розбив його вщент: на горі-водієві ні подряпини