У Києві п'яний дипломат на авто врізався в автобус. Про це розповіли в співтоваристві «Київ Оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як повідомляється, все сталося в районі станції метро "Лівобережна". Там автомобіль з дипломатичними номерами протаранив пасажирський автобус.

За словами очевидців, водій автомобіля ледве тримався на ногах – настільки був п'яний. Однак, коли на місце ДТП приїхала поліція, він закрився в машині і відмовився з ким-небудь спілкуватися.

Трохи пізніше на місце аварії приїхала дипломатична охорона. Поки немає ніяких даних про те, яку посаду займає дипломат і яку саме країну він представляє.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"І, якщо я правильно розумію, йому нічого не буде", "Дипломатичні номери? Що за "міжнародний партнер"?",- запитують кияни.

"Та ох**вші вони, ці дипломати! Сьогодні на парковці МегаМаркету (Антоновича 54) один такий особливий залишив мерс прям в середині естакади (заїзд на другий поверх). Там і без того дві смуги, передноворічний колапс і, с*ка, тачка на одній зі смуг припаркована... Я був пішки сьогодні, і то мене аж тіпало!» ,- розповів один з коментаторів.

Нагадаємо, раніше П'яний киянин розгромив 7 машин і схопився за серце: "Корпоратив вдався"

Як повідомляє портал «Знай.uа» На Хмельниччині п'яний іноземець влаштував смертельну ДТП, авто - на шматки: "навіть не подряпався"

Також «Знай.uа " писав, що У Харкові п'яний чоловік викрав Lexus скандальної блогерки і розбив його вщент: на горі-водієві ні подряпини