Володарка 13-го розміру грудей, модель та селебріті Міла Кузнєцова оприлюднила фото з гарячої новорічної фотосесії. Світлину вона оприлюднила на власній сторінці в Instagram.

На фото вона позує лише у червоній спідній білизні та з тацею, повною шоколадного печива.

«Кому печиво? Нова фотосесія за посиланням на мою сторінку внизу профілю. Щасливого Нового року! Хо-хо-хо!», - підписала вона фото англійською мовою.

«Смачна, красива та мила дама з цим чудовим гарячим тілом, гарною посмішкою та милими очима, зі святом!», - вітають її підписники.

«Я хотів би скуштувати це!», «Як щодо молока з цим печивом? Гарно позуєш...», «Ой, яке чудове фото, мені дуже подобається», - засипали красуню компліментами пристрасні фанати.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

«Чому б тобі не стати провідною кулінарного шоу на каналі???», «Та все відразу схуднуть, дивлячись на таку груди, про їжу думати якось не хочеться», - жартують у коментарях захоплені українці.

Нагадаємо, Міла Кузнєцова потрусила своїми ″бомбами″ перед камерою

Як повідомляв портал Знай.ua, українка з 13-м розміром поставила чоловікам жорстку умову

Також Знай.ua писав, Мілу Кузнєцову помітили на дегустації вина