Стало відомо про те, що українка з 13-м розміром грудей знову блиснула своєю гордість. Чоловіки забули про все.

Таким чином, повідомляється, що відома українська модель Міла Кузнєцова, яка прославилася на володарка пишних грудей, показала, як вона вміє насолоджуватися дегустацією вина.

Дівчина опублікувала нове фото в соціальній мережі Instagram.

Днями дівчина була на святі, де вирішила злегка продегустувати вино. На нових знімках вона позувала на тлі безлічі пляшкою, а також з величезним келихом в руках

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

При цьому, увагу до себе як і раніше приковує пишні груди.

"Свято те ж - день другий", - підписала фото модель.

Міла не соромиться підкреслювати свої достоїнства з розкішних нарядах з великим декольте. Її форми ледь не вивалюються звідти.

"Це розмірчик те що потрібно. Я б дуже хотіла такий же келих", - пишуть люди.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, "Обожнюю": Українка з 13-м розміром представила себе полуничкою в нижній білизні.

Як повідомляв "Знай", Боржемська з " зважених і щасливих" помстилася Узєлкову, не сама і щаслива: "Будемо насолоджуватися"

"Знай" писав, поки Тарзан зраджував королеві, її колишній ощасливив відразу двох дівчатко. Багато відзначили, що Миколаїв придумав відмінний челлендж для тих, хто далеко від близьких.