Стало відомо про те, що в Києві щоночі з'являються нові МАФи. Незважаючи на обіцянку влади, з кожним днем їх стає все більше.

Таким чином, повідомляється, що такими кіосками обставлені і газони і тротуари Києва. При цьому, в КМДА постійно подають звіти про те, що вони демонтують тимчасові будівлі. Прибрали один-з'явилося три.

При цьому, саме примітне у всій ситуації те, що ставлять їх на місці де ростуть дерева, газон, де просто ходять люди. Тепер прохід обмежили МАФами.

До слова, нещодавно такий ларьок з'явився на клумбі, де раніше росли туї. Розташований він на Дніпровській набережній, навпроти популярного торгового-розважального цента «River Mall».

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

У Києві встановили черговий МАФ, фото: скріншот публікації
У Києві встановили черговий МАФ, фото: скріншот публікації

Про це повідомили на сторінці "Дарниця Live" в соціальній мережі Facebook.

Така ж ситуація була помічена і в Шевченківському районі міста Київ.

За період з 21 по 27 грудня в столиці демонтували 276 незаконних МАФів. Найбільше у Голосіївському, Шевченківському, а також Солом'янському районі міста.

Нагадаємо, раніше Поки Київ на карантині, у Кличка "під шумок" коронавірусу взялися за МАФи

Як повідомляє портал "Знай.ua" У Києві знесли МАФ, скандал на Харківському "Барабашово" перед очима-мати, копи і масове побоїще

Також "Знай.ua" писав, що У Києві розгромили вхід в зоопарк, на який Кличко давно поклав око