Стало відомо про те, як працюватиме Київський метрополітен у новорічну ніч. Чи всі встигнуть доїхати до потрібного місця.

Таким чином, повідомляється, що в на Новий рік, в ніч з 31 Грудня на 1 січня, Київський метрополітен продовжить свою роботу на дві години. Крім того, можливі деякі обмеження на вхід для пасажирів станції «Золоті ворота», «Хрещатик», «Майдан Незалежності», «Поштова площа», а також «Контрактова площа».

Все для того, щоб убезпечити громадян, і захистити їх від масового скупчень людей, і запобігти зараженню коронавірусом.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в Києві незабаром з'являться нові вагони в метро. Вони будуть більш сучасні, з міжвагонним проходом.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Планують закупити таких близько п'ятдесяти штук. Тендер реалізовується на кошти Європейського банку реконструкції та розвитку.

Нагадаємо, що під Києвом поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві співробітниці Верховної Ради України Антоніни Шпір.

Як розповіло інформоване джерело, вбивцею виявився раніше судимий чоловік. Його прізвище не назвали.

Як повідомляв портал Знай, у Львові поліцейські оперативно затримали зловмисника, причетного до вбивства жінки.

Підозрюваний виявився раніше судимий 40-річний львів'янин, йому загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

Також, Знай писав, що у Дніпропетровській області чоловік пішов на самогубство, вчинивши самоспалення.

Як розповів фахівець, напередодні події у потерпілого лікарі діагностували інсульт. Очевидно, від безвиході, чоловік вирішив покінчити життя самогубством