У середу, 28 жовтня, в київському метрополітені нарешті запустили швидкісний мобільний Інтернет, він працює на 46 станціях з 46. На останній станції-Теремки - 4g з'явиться протягом грудня.

У пресслужбі Київстар розповіли, що запуск 4G в метро Києва-результат довгої і злагодженої роботи всіх учасників проекту: мобільних операторів, технологічного партнера Huawei, міської влади, зокрема міра і його радника зі стратегічних питань; профільних державних органів і громадських організацій.

Відзначимо що запуск 4G-мережі в метро почався в березні цього року зі станції Академмістечко і тривав поетапно.

Нагадаємо, Знай писав, що в Тернополі засікли водія маршрутки, якому стало лінь об'їжджати зайві кілометри, і він вирішив скоротити шлях через тунель з одностороннім рухом. Автобус поїхав в протилежну потоку машин сторону. Інцидент стався в п'ятницю 9 жовтня.

Також Знай повідомляв, що в електричці Фастів-Київ стався конфлікт між пасажирами. Людей довелося розбороняти. Словесна перепалка переросла в бійку, коли жінка, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, вдарила незнайомку по обличчю.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в Україні вже кілька місяців працює автоматична фіксація порушень швидкісного режиму. Однак новинкою вирішили скористатися шахраї, які надсилають українцям листи про те, що вони нібито порушили ПДР і тепер в обов'язковому порядку повинні заплатити штраф.