Відома українська модель плюс сайз Міла Кузнєцова опублікувала черговий пост на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Там вона знову продемонструвала свій пишний бюст.

Таким чином, повідомляється, що до Нового Року залишилося зовсім мало часу, а Міла Кузнєцова вся в думках про те, де ж його відсвяткувати. Час підтискає, і пора щось вирішувати.

Багато будуть святкувати вдома, наскільки відомо дівчині, але, є і ті, у кого більш креативні плани на свята. Саме тому вона і попросила поділитися ними в коментарях, раптом, Міла знайде щось підходяще для себе.

На фотографії дівчина стоїть в маєчці з тонкими бретельками тілесного відтінку, і зверху накинула чорну накидку.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Міла Кузнєцова-володарка рекордних для України натуральних грудей 13-го розміру. Народна улюблениця регулярно відвідує тренажерний зал, щоб підтримувати свої пишні форми в тонусі.

Вона досить часто радує свою армію фанатів відвертими знімками.

Нагадаємо, Українка з 13-м розміром запропонувала на вибір потужні перси або гігантські булочки: "фігура топ".

Як повідомляв портал Знай.uа, Українка з 13-м розміром поставила чоловікам жорстку умову:"з кожним". У публікації українська красуня поскаржилася на те, що в день їй приходить безліч повідомлень від чоловіків, які схожі між собою і це їй набридло.

Також портал Знай.ua писав, що українку з 13-м розміром грудей помітили на дегустації вина: чоловіки сп'яніли не від ігристого.