У Києві хитрий водій спробував обдурити інспекторів, які забирають авто за неправильну парковку. Однак його витівка не вдалася. Про це розповіли у телеграм-каналі «Київ сьогодні», посилаючись на дані Департаменту транспортної інфраструктури КМДА.

Як зазначається, чоловік припаркувався у недозволеному місці й прикував свій транспортний засіб до стовпа вуличного освітлення.

"Щоб машину не забрав евакуатор за неправильну парковку, прив'яжи її ланцюгом до стовпа". Правда, не факт, що це допоможе. До слова, інспектори з паркування не мають права зіпсувати ланцюг, адже це майно водія. А при пошкодженні майна вони зобов'язані відшкодувати збитки. Також заборонено відкручувати колесо або іншу деталь», - написали автори повідомлення.

«Як саме інспекторам вдалося таки евакуювати авто, залишиться загадкою», - зазначають вони. У коментарях до допису припускають, що просто відкрили замок.

Фото: Департамент транспортної інфраструктури КМДА
Фото: Департамент транспортної інфраструктури КМДА

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

«Зробіть відсоток від виписаного штрафу - в премію інспектору! Тоді вони цілобово будуть нон-стоп штрафувати!», «Ваші евакуавторщики - не менші муд*ки, ніж ті, хто отак паркується», - обурюються у коментарях кияни.

Тим часом у Києві двоє неадекватних водіїв припаркували свої автомобілі прямо на тротуарі, залишивши між ними зазор не більше півметра. "Сантиметрів 40 вистачить для проходу, жалюгідні пішоходи?».

Нагадаємо, що у Харкові встановили "особливий знак" щоб не розслаблялися.

Як повідомляв портал "Знай.uа", авто ужгородця спалахнуло, як сірник, очевидці в шоці