Стало відомо про те, що в київській підземці чоловік напав на співробітницю метрополітену. Перші подробиці інциденту.

Таким чином, повідомляється, що сталося це в понеділок, 28 грудня, в київському метрополітені чоловік напав на співробітника станції. Сталося це на станції «Оболонь».

Були вилучені записи з камер відеоспостереження, на яких видно, як після емоційної розмови чоловік в опущеній на підборіддя масці, б'є контролера головою в обличчя.

Досить дивне видовище. Після цього неадекват ще деякий час постояв на пропускному пункті, і відразу йде з місця події.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

У чому причина скандалу - не повідомляється. На місце прибули співробітники правоохоронних органів і медики, які надали жертві першу допомогу.

На даний момент співробітники поліції розшукують зловмисника. Йому загрожує серйозне покарання.

Нагадаємо, раніше У Харкові нудьгуючого на канікулах школяра застукали на смертельно небезпечному занятті: "премія Дарвіна?"

Як повідомляє портал "Знай.ua" У Дніпрі діти влаштували небезпечну розвагу посеред дороги: "лягай під машину - чи слабо? Ризиковані розваги дітей на Петровського. Вже можна відкривати збір на лікування.

Також "Знай.ua" писав, що Харківські малолітки окупували дах багатоповерхівки, небезпечна розвага потрапила на камери - " куди дивляться батьки?"Харківським підліткам захотілося вельми небезпечно скоротати час на літніх канікулах.