Відома українська телеведуча Лідія Таран розповіла про диво, яке вони зробили разом з командою для дітей. Поділилися теплом з тими, хто цього потребує.

Таким чином, повідомляється, що цього року на День святого Миколая їм вдалося зібрати практично 408 тисяч гривень. Всі вони пішли на здійснення мрій дітей, які зараз переживають складний період у своєму житті.

За традицією пройшов благодійний святковий ефір «Сніданку" , і на сторінці в соціальній мережі Facebook весь день проходив благодійний аукціон.

Там блыи лоти від Санти Дімопулос і Макса Леонова, а також Юлії Саніної і Дмитра Жука.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Лідером стала глядачка Оксана, яка виграла кубок Санти за 55 тисяч гривень, А кубок Юлії Саніної дістався Тетяни, віддавши за нього 48 тисяч гривень.

Все завдяки благодійному проекту»Здійсни мрію". За допомогою людей вони роблять для маленьких пацієнтів справжнє диво, і дарують віру в щасливе майбутнє.

Зокрема, гроші відправляться п'ятирічній ані. Про неї неодноразово розповідала Лідія Таран і Людмила Барбір.

Також, телеглядачі відправляли грошові перекази за реквізит на сайті.

Нагадаємо, що Лідія Таран показала фанатам, як готується до Нового року.

Як повідомляв портал Знай, Лідія Таран перетворилася на подружку дочки і налякала українців.

Також Знай писав, що Лідія Таран познайомила українців зі своїм новим другом Толіком.