Відома українська співачка Alyosha часто ділиться зі своїми передплатниками фотографіями з життя. Так сталося і цього разу. Дівчина вирушила на прогулянку з маленькою дочкою.

Таким чином, повідомляється, що днями дівчина вирушила на прогулянку зі своєю дочкою Машею. Вона ще зовсім. Крихітна, і лежить в колясці бежевого відтінку.

Alyosha ж пише, що іноді дівчатка в їхній родині відправляються на прогулянку лише удвох. Все для того, щоб відпочити від хлопців, адже вони всі у неї занадто енергійні.

До слова, їм з Машенькою вдалося застати сніг, дитина побачила його вперше у своєму житті.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Тепер вони всі чекають на Новий Рік снігового дива.

Нагадаємо, що співачка одружена з солістом групи"Антитіла". У них з Тарасом Тополею вже троє дітей, наймолодша Маша народилася зовсім недавно.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що українські зірки шоу-бізнесу розповіли, як народжували дітей під час карантину. Своїми історіями поділилися Ілона Гвоздьова і Світлана Тарабарова, розповіла Катерина Осадча. Альоша розповіла, що очікувала появи на світ малятка на два тижні пізніше.

Також Знай писав, що дружина Тараса Тополі Альоша розповіла про свої потаємні бажання. Як виявилося, вона поділилася бажанням втекти від усього світу і побути наодинці з собою.

Нещодавно Знай передавав, що артистка Alyosha розповіла, як повела під вінець Тараса Тополю, як прийняла рішення про народження дитини і домоглася втілення своїх бажань.