Стало відомо про страшну аварію, яка сталася в столиці минулої ночі. П'яний водій не міркував нічого.

Таким чином, повідомляється, що водій автомобіля Volkswagen, власне кажучи сам винуватець ДТП, був настільки п'яний, що просто засинав за кермом.

Після того, як очі закрилися, він на своєму транспортному засобі влетів у відбійник. У мережі почали жартувати, що олені, які у нього намальовані не светрі, з'явилися там неспроста.

На місце викликали всі можливі служби: і поліцію, і лікарів, і навіть рятувальників. А виявилося, що просто п'яний в мотлох чоловік заснув за кермом. Цей випадок міг з легкістю когось вбити, якби поруч знаходилися люди.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Але, на щастя все обійшлося.

Від тесту на стан сп'яніння він відмовився, але, там і так все було ясно.

Що йому загрожує, поки що немає точно інформації, але, за попередніми даними, його точно покарають.

Нагадаємо, вибух газу на Харківщині забрав ще одне життя масштаби трагедії зростають:"зробили все, що могли". В одній з лікарень Харкова померла ще одна людина, яка постраждала під час вибуху на газопереробній станції.

Як повідомляв Знай під Харковом вибух залишив дитину без руки - "Могло вбити". В результаті вибуху дев'ятирічний хлопчик отримав серйозні поранення.

Знай, писав, Дніпровський пожежник підпалював елітні авто в Одесі влаштував "фаєр-шоу" на мільйони.