У Києві під час аварії на колекторі постраждали співробітники комунальних служб. Чотирьох постраждалих доставили в лікарні столиці, але сьогодні 29 жовтня один з них помер. У Київводоканалі розповіли, що помер 61-річний зварювальник, який працював над усуненням аварії.

Четверо робітників постраждали через гідроудар, який стався після того, як комунальники зняли заглушку каналізаційного колектора. Вода під великим тиском вирвалася назовні. Чоловіків протягло по колектору близько 40 метрів.

Нагадавши, Знай писав, що в Києві відразу чотирьох співробітників комунальних служб віднесло напором холодної води. Співробітників "Київводоканалу" витягнув вчасно з колектора. На місце прибули рятувальники. Сталося це в середу, 28 жовтня, під час проведення ремонтних робіт на перехресті вулиці Тростянецької та Харківського шосе, що в Дарницькому районі столиці.

Також Знай повідомляв, що в Житомирі 8 жовтня, по вулиці Фещенка-Чопівського стався прорив каналізаційного колектора. Вода розмила землю під дорожнім покриттям і утворилася величезна яма. Через аварію на вулиці зупинили рух транспорту, що в свою чергу призвело до заторів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що у Львові фекалії з каналізації можуть затопити цілу вулицю. Місцеві жителі почали бити на сполох через каналізацію на вулиці Стрийській. За словами львів'ян, рівень фекалій піднявся вище люків. Люди зняли і показали, як чорна в'язка і смердюча жижа вилазить з люків.