Відома українська телеведуча Марічка Падалко знову взяла участь у забігу, останньому в цьому році. Це був практично святковий ранок.

Таким чином, повідомляється, що гарячий чай, новорічні ковпаки і «гірки» в Голосієві створюють святкову обстановку. Пробігла цього разу Марічка Падалко з чоловіком десять кілометрів, але, відчувається, що всі 15.

Попереду робота, свята, і величезна кількість їжі. Саме тому телеведуча вирішила зарядитися мотивацією і натхненням від інших колег по бігу. Це допоможе провести наступні кілька тижнів активно.

У своєму пості Марічка Падалко пише, що в січні трохи послабить свій «спортивний режим», хоче відпочити на святах. Але, головне не перестаратися, щоб не шкодувати потім за цілий рік зусиль.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

"Хто мене читає давно, знає, що мені дуже не постояти» - повідомляє вона.

І поки дівчина шукала "фігуру", знайшла в активному відпочинку дещо більш важливе, а саме-емоційну стабільність.

Своїх підписників вона попросила поділитися "активними" планами на свята. Все тому що в будь-якій справі потрібно знати, що «ти не один».

Нагадаємо, Марічка Падалко не витримала карантину і втекла на концерт

Як повідомляв портал Знай, Марічка Падалко провела вихідні, тікаючи від чоловіка: намотала 10 кілометрів.

Також Знай писав, Марічка Падалко опублікувала затишне сімейне фото і привітала всіх українців з Днем святого Миколая.