Вже не за горами Новий рік, і той хто вирішив святкувати його не вдома, а в галасливій компанії замислюється над тим, щоб зняти квартиру для святкової тусовки.
Через величезний попит ціни на оренду квартир в Києві на це свято зазвичай дорожче раз в 10, ніж в будь-який інший будній день. Про це пише Інформатор.
Однокімнатну квартиру 31 грудня в Києві можна знайти за 2 тисячі гривень. Місцезнаходження зазначеної - бульвар Лесі Українки. Два спальних місця, тому такий варіант швидше підійде для пари, ніж для галасливої компанії.

Наступний варіант - однокімнатна подорожче, середнього класу. Такі апартаменти коштуватимуть три тисячі гривень. Розташування конкретно даної квартири - центр, вулиця Саксаганського. WI-FI, кондиціонер, телевізор.

Найдешевша двокімнатна квартира в Києві на 31 грудня коштуватиме три тисячі. Тут все не так красиво, як в попередніх варіантах, зате є 2 кімнати.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Варіант трохи краще на дві кімнати коштуватиме майже в два рази більше - близько шести тисяч гривень.

Ну і, якщо знімати двокімнатну класу люкс, віддати доведеться близько 10 тисяч гривень — за ніч з 31 грудня по 1 січня.

"] 844559 [/img]

Трикімнатні квартири - оптимальний вибір для великих компаній. Вартість такої всього 1800 за добу. Це майже в два рази дешевше, ніж однокімнатна квартира з хорошими умовами.

"] 844560 [/img]

Варіант трохи дорожче - трикімнатна середнього класу. За добу перебування в такій квартирі доведеться викласти 4500 гривень.

"] 844561 [/img]

Ну і варіант для тих, хто готовий пожертвувати фінансами заради люксового комфорту і всього самого нового і трендового. 15 тисяч гривень - це ціна за оренду трикімнатної квартири в Києві на Новий Рік преміум-класу.

Звичайно ж, можна орендувати на Новий рік в Києві і котедж. Наприклад, на березі річки Дніпро, в Деснянському районі. У мережі вже з'явилися подібні оголошення на прийдешні свята. Хочуть за такі умови 650 гривень з людини за добу. Умова здачі - мінімум на дві доби.

Пентхауси преміум-класу звичайно будуть коштувати вже серйозних сум. Так, ціни на оренду таких апартаментів класу люкс в Новий Рік досягають приблизно від 17 тисяч гривень і до 50 тисяч.

Нагадавши, правила податків на нерухомість стали жорсткішими

Як повідомляв портал Знай.ua , українцям доведеться сплатити податок на нерухоме майно

Також Знай.ua писав, "слуги" хочуть змусити українців платити за домашніх тварин