У Києві чоловік вирішив висадити з машини дружину і дітей, яких привіз у багажнику. Про це розповіли в співтоваристві «Київ Оперативний» в соціальній мережі Facebook.

За словами автора відео, неадекватний водій зупинився на Бажана і висадив жінку з двома дітьми посеред проїжджої частини. Автор відразу ж вибачився за нецензурну лексику у відеоролику, але зізнається, що не зміг стримати емоцій.

"Цікава ситуація на "дублі" Бажана. Subaru Forester з двома дітьми в багажнику (!) вирішив просто висадити дітей і дружину посеред дороги! Я розумію, звичайно, що в Київській області прийнято висаджувати людей де-завгодно в полі, але для Києва це максимальний зашквар. Відео додаю. За некрасиві слова прошу вибачення", - написав автор.

"Ну як би пару хвилин нічого б не змінили. І серед дороги теж немає. Так що не кип'ятіться, встигнете", " якийсь автор нервовий. Але діти в багажнику-це теж треш", " якщо врахувати, що діти в багажнику, то далі нема про що говорити», - коментують побачене кияни.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, раніше У Чернівецькій області вантажівка переїхала перехожого-пішла в магазин і загинула

Як повідомляє портал " Знай.ua» Під Києвом божевільний шумахер зніс на трасі двох пішоходів - " успішний пан їде!"

Також " Знай.ua " писав, що У Львові звір на Ford збив дитину і дав по газах-залишив стікати кров'ю на узбіччі