Стало відомо про інцидент в центрі Києва. Люди не цінують те, що мають, а потім звинувачують у всьому владу.

Таким чином, повідомляється, що відомий український блогер і активіст, Олександр Барабошко опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook пост, в якому висловив своє обурення.

На бульварі Шевченка вандали зруйнували ряд світильників, лише кільком вдалося вціліти.

І ні Віталій Кличко, ні Володимир Зеленський, ні інша влада тут ні до чого. Вся справа в людях, яким було нудно, і вони вирішили створити акт вандалізму.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Хто буде за це відповідати - невідомо. Також незрозуміло, коли встановлять на цьому місці нові світильники, адже, як показує досвід, комунальники ніколи не поспішають це робити. Навіть якщо це центр міста.

"Тупо чєрті" - додав автор в кінці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Тернополі вандали тероризують героя АТО після смерті: "У кого рука піднялася?»

Як повідомляв Знай, п'ятирічний малюк страждав від виховательки в дитсадку: гасила сірники об руку і била по голові.

Знай писав, в Дніпрі від рук Шкуродерів загинули десятки малюків: "Розсипали отруту по галявині". Як стало відомо, масове цькування сталося 12 листопада. Там загинули 15 бездомних і 8 домашніх собак. Як розповідають місцеві жителі, вночі невідомі розсипали отруту на галявині, де гуляють з собоками.