Популярна українська телеведуча Марічка Падалко показала, як разом із сім'єю готується до святкування Новорічних свят та вже святкує Різдво за західною традицією. Відповідне фото вона розмістила на власній сторінці у соціальній мережі Facebook.

«Merry Christmas всім, хто сьогодні святкує! І всіх із початком канікул!», - підпилала вона знімок, на якому позує із трьома дітьми та з Єгором Соболєвим. Позаду родини видно святково вбрану ялиночку.

«І вас, молодь, зі Святом і з канікулами!», - долучилися до привітань українці.

«У Полтаві діти вчаться по 31 грудня включно. Але вчителі натякають дітям, що можна 30-31 уже не йти. Садочки, до речі, також по 31 включно», - діляться фанати ведучої.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Марічка Падалко не витримала карантину і втекла на концерт

Як повідомляв портал Знай.ua, Марічка Падалко провела вихідні, тікаючи від чоловіка: намотала 10 кілометрів.

Також Знай.ua писав, Марічка Падалко опублікувала затишне сімейне фото та привітала всіх українців з Днем святого Миколая.

Крім того, ведуча 1+1 Марічка Падалко схрестила ноги й заінтригувала фанатів - "Зможете підзаробити".