Популярна українська телеведуча Соломія Вітвіцька поділилася із фанатами фото у червоній сукні і поцікавилася їхньою думкою щодо доречності вибору.

«Кажуть, брюнеткам пасує червоний. Та мені здається, найбільше дівчат прикрашає щира посмішка — і байдуже якого кольору сукня. Мені радості додає справжня сніжна казка у Києві. Все навколо засніжило — час магії та дива. І я дуже щаслива», - поділилася вона із фанатами.

«А ви що скажете? Колір сукні грає роль?», - запитує Соломія.

«Соля, тобі дуже личить червоний!», «Соля, вам все пасує, ви чарівна!», «Ще як! Неперевершено!!!», «Вам дуже личить! Особисто я обожнюю червоний колір. Ношу його все життя. Хоч якого кольору моє волосся. Була брюнеткою, зараз блондинка. Одна любов – червоний», - діляться враженнями українці.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

«Все має значення: здоров’я, форма, зміст та посмішка. Ну і ,звичайно, не порожні кишені», «Колір сукні - бомба!!! І пасує!!! І щира усмішка прикрашає!!!», «Найважливіша - гармонія. Тому так, і колір має значення», - зазначають люди.

«Красуня! В цьому році червона сукня пасує вам, але наступний рік бика і червоне в ньому недоречно, бика цей колір дратує», «Ой, Солю! Ну яке червоне чи зелене! Вам хоч у мішковині... У всьому- неймовірна краса та врода!! А от ідея - зробіть фотосесію у ганчір’і, у лахах. От тільки посмішку та погляд не ховайте... і все, що богом та батьками дано!», - рекомендують коментатори.

Нагадаємо, на Закарпатті біля села Кужбеї, що загубилося високо в горах в оточенні ялин, немає покажчика, до нього непросто дістатися навіть на позашляховику. Це єдине село, яке, за офіційними даними, зникло з карти Закарпаття за часів незалежної України.

Як повідомляв портал Знай, "підкорювачка Андріївського узвозу в ожеледь стала зіркою, поки її мама плакала. Марія Моїсеєнко виявилася гімнасткою і знала, як правильно падати.

Також портал Знай писав, що зима в Україні в найближчі кілька років буде теплою і безсніжною, заморозки стануть справжньою рідкістю.