Відома українська телеведуча Лідія Таран потішила своїх фоловерів новою публікацією в соціальній мережі Instagram. У її фото повно самоіронії та легкого гумору.

Цього разу красуня-ведуча начепила на голову різдвяний вінок із ялинкових гілочок, ніби корону, а до рук узяла новорічні прикраси. Одна з прикрас – керамічна фігурка корови з крильцями.

«Кажуть, що корови не літають. Ще і як літають!!! Я сьогодні літала по слизькій дорозі дуже навіть коровоподібно. Правда, на машині. Ще корови пурхають, якщо це - ялинкова прикраса! Обрала недавно кілька таких прикрас-бажань!», - розповіла Лідія.

«Типу вішаєш їх на ялинку - і вони збуваються! Корова збулась практично одразу! А можна, щоб те, що має збутись - із правої руки - не збувалось так швидко, бо зараз ніколи! Хай вже в новому році!», - пожартувала вона, натякаючи на другу іграшку – пару молодят у весільному вбранні.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

«Королева лісу», «Красунечка Лідочка!», «Як задумаєш, збудеться», «Класна шляпа, Осадча буде заздрити», - захоплено коментують яскраве фото фанати ведучої.

Нагадаємо, що Лідія Таран показала фанатам, як готується до Нового року.

Як повідомляв портал Знай, Лідія Таран перетворилася на подружку дочки і налякала українців.

Також Знай писав, що Лідія Таран познайомила українців зі своїм новим другом Толіком.