У Києві затримали чоловіка, який, як припускають, скоїв вбивство на Майдані Незалежності. Про це розповіли у поліції столиці.

«Шевченківські правоохоронці, сумісно із Департаментом карного розшуку ГУНП, знайшли та затримали чоловіка, який аргументовано підозрюється у вбивстві свого знайомого у переході на Майдані Незалежності», - повідомили правоохоронці.

Раніше повідомлялося, що в переході станції метро подружжя зустріло своїх знайомих, і вирішили з ними привітатися. З невідомих причин виникла сварка, під час якої знайомий наніс чоловікові ножове поранення у живіт.

Жертва померла на місці до приїзду медиків, а вбивця зумів втекти з місця злочину.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Спершу доведіть що це він і знайдіть знаряддя вбивства», - не вірять деякі коментатори.

«На органи ублюдка ... одне життя забрав - врятував п’ятьох. Нехер цих імбецилів годувати за рахунок адекватних і нормальних людей», «Введення смертної кари, призупинить ось такі кримінальні новини. Кожна особина буде знати, вбив, те ж саме чекає і тебе, а не ці, типу виправні установи, звідки вони виходять ще більш неадекватним. Убив - тебе чекає та ж доля», - вважають інші кияни.

Нагадаємо, у Києві батько зарізав сина розбитою пляшкою

Як повідомляв портал Знай.uа, на Львівщині Свідок Єгови жорстоко вбив жінку через зауваження

Раніше Знай повідомляв, що 23 листопада Київський райсуд Харкова продовжує засідання у справі харківських патріотів. Зараз за гратами знаходяться 12 хлопців.