У Києві чоловік на смерть зарізав рідного сина. Про це повідомили у столичній поліції.

Як зазначається, трагедія сталася на вулиці Якуба Колоса – в одній з квартир хлопець знайшов тіло 43-річного брата. На тілі були очевидні численні поранення грудної клітини, обличчя та рук. Молодший брат терміново викликав швидку допомогу, однак медики не змогли нічим допомогти - від отриманих травм чоловік помер.

Відомо також, що чоловіка вбив його батько - під час застілля вони посварилися, і той взяв пляшку, розбив її об голову сина, а осколками почав наносити йому поранення. У тому, що накоїв, 69-річний чоловік зізнався сам.

У квартирі знайшли і докази вини батька – осколки пляшки зі слідами крові на них.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Столичні правоохоронці затримали літнього чоловіка за навмисне вбивство. Наразі вбивці загрожує від семи до 10 років тюремного ув’язнення.

«Це, звичайно, страшно... але син не далекий від батька ... природний відбір», «Я тебе породив, я тебе i уб’ю», - коментують ситуацію кияни.

Також Знай повідомляв, що у Тернополі спіймали грабіжника, який виносив речі постояльців гуртожитків. Грабіжником виявився 24-річний житель Вінницької області. Молодий чоловік скоїв принаймні 5 крадіжок. Він підбирав ключі до замків в кімнатах і виносив все цінне.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі затримали групу злодіїв, які працювали в Соборному районі міста. Вони підбирали ключі до замків і заходили в квартири. після цього винести цінності було нескладно.

Нагадавши, Знай писав, що в Івано-Франківську невідомі побили та пограбували чоловіка. У поліцію звернувся потерпілий і расскзаал, що кілька чоловіків напали на нього, побили і пограбували.