Стало відомо про те, що суд призначив заставу майору, які в Києві скоїв наїзд на трьох дівчат.

Таким чином, повідомляється, що Шевченківський районний суд міста Київ провів чергове засідання, яке стосується справи майора Української військово-медичної академії Володимира Холодного. Той п'яним наїхав на трьох курсанток.

Крім того, суддя змінила запобіжні заходи для підсудного. Сталося це в середу, 23 грудня.

У Києві пройшов суд у справі майора, який збив курсанток, фото: скріншот з відео
У Києві пройшов суд у справі майора, який збив курсанток, фото: скріншот з відео

Суд оглянув письмові докази обвинувачення, зокрема результати експертиз постраждалих дівчат. Близько години пішло на вивчення доказів, тому, до опитування потерпілого перейти не встигли.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Прокурор наполягав на тому, що холодний повинен перебувати під вартою, а адвокат потерпілих додав, що в разі, якщо він вийде на волю, то зможе вплинути на співробітників тієї самої Академії.

Обвинувачений знову визнав свою провину, і готовий понести покарання, але, не згоден з тим, що він повинен виплатити військовому госпіталю приблизно 250 тисяч гривень за лікування жертв ДТП.

Якщо чоловік внесе заставу в розмірі 168 тисяч гривень, то він може звільнитися, і не перебувати найближчі 60 днів за вартою.

Наступне засідання стосовно цієї справи відбудеться через місяць, 25 січня.

Нагадаємо, що з моменту інциденту пройшло вже чотири місяці. Наїзд майор здійснив 25 серпня. Він п'яним наїхав на трьох курсанток.

Раніше портал Знай писав про те, що на Львівщині спалахнула Церква, сіла в диму і жаху: "Бог карає?"

Також портал Знай писав, що двоє хлопців каталися в таксі з мертвою дівчиною, поки водій не запідозрив недобре.

Також портал Знай писав, що у Дніпрі знайшли труп бездомного, обкладеного ножами - на тілі жодної подряпини.