Стало відомо про те, що в Києві почалися перші аварії через складну погодну ситуацію.

Таким чином, повідомляється, що з початку доби на лінію поліції прийшли повідомлення про ДТП.

По всій Україні - 587, з яких у 38 випадках були або загиблі або травмовані.

Загинуло 8 осіб, і ще 35 осіб травмувалися.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

На території Києва всього сталося 161 ДТП, з яких два були травмованими. 2 людини отримали травми і були госпіталізовані в лікарню.

Зараз варто бути більш обережними на дорогах, і якщо сталося так, що ви опинилися в складній ситуації - відразу телефонуйте на спеціальну лінію 102.

Раніше синоптики повідомили про те, що Київ чекає три дні снігу разом з ожеледицею. Комунальні служби підготували близько 500 спеціальних машин, які будуть боротися з ситуацією на дорозі.

Температура коливатиметься від -3 до +1.

Всього за кілька днів, коли в Києві була ожеледь, приблизно 1300 осіб звернулися в травматологію.

Нагадаємо, на Закарпатті біля села Кужбеї, що загубилося високо в горах в оточенні ялин, немає покажчика, до нього непросто дістатися навіть на позашляховику. Це єдине село, яке, за офіційними даними, зникло з карти Закарпаття за часів незалежної України.

Як повідомляв портал Знай, "підкорювачка" Андріївського узвозу в ожеледь стала зіркою, поки її мама плакала. Марія Моїсеєнко виявилася гімнасткою і знала, як правильно падати

Також портал Знай писав, що зима в Україні в найближчі кілька років буде теплою і безсніжною, заморозки стануть справжньою рідкістю.